MTO’DAN AK PARTİ MENEMEN İLÇE BAŞKANLIĞINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

28-10-2020 22:14

Menemen Ticaret Odası Yönetimi, Ak Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik’e ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarete Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Yönetim Üyeleri Yılmaz Çetin, Hakan Selek, Meclis Üyeleri Ömer Durdu ve M. Zeki Turğut katıldı.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Ak Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik’e yeni yönetimi için hayırlı olsun dileklerini iletti.
İlçemizin sorunları ve bu sorunların çözümünde izlenecek yöntemler hakkında fikir alışverişlerinin gerçekleştiği ziyarette Bölgemize dair çalışmalarda ortak paydada buluşmanın büyük katkısı olacağı dile getirildi.