Ahilik Haftası Kutlama Programı

21-09-2021 10:18

Birliğin, beraberliğin, paylaşmanın ve dayanışmanın simgesi olan Ahilik Haftası dolayısıyla ilçemiz Eski Sanayi Sitesinde Menemen Meslek Odaları iş birliği ile kahvaltılı kutlama programı gerçekleştirildi.
Programa Menemen Belediye Başkan V. Aydın Pehlivan, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Süsoy, Meslek Oda Başkanları ve Yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, kamu kurumları daire amirleri ve tüm esnaflarımız katılım sağladı.
“Hak ile sabır dileyip, bize gelen bizdendir. Akıl ve ahlak ile çalışıp, bizi geçen bizdendir.” Ahi Evran-ı Veli’yi rahmetle yad ederken, tüm Esnaf ve Sanatkarların Ahilik Haftasını kutlar, alın ve akıl teriyle Menemen’e güç katan herkese bereketli, hayırlı kazançlar dileriz.