Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler Çin-TMALL

25-01-2021 14:46

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Ticaret Bakanlığı’ndan alınan ilgide kayıtlı yazıda,

Ticaret Bakanlığına bağlı olarak dünyanın dört bir yanında ihracatımızın geliştirilmesi için çalışmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Bakanlığımız tarafından "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" toplantılarının düzenlendiği belirtilmiştir.

Bu çerçevede, Guangzhou Ticaret Ataşeliğimiz organizasyonunda, 27 Ocak 2021 Çarşamba günü 14.00'te, Çin'in en büyük e-ticaret platformlarından TMALL temsilcisinin konuşmacı olarak katılarak, gıda ve içecek ürünlerine yönelik Çin pazarına sınır ötesi e-ticaret yoluyla nasıl girileceği hususunda bilgi paylaşacağı bir e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu toplantı hakkında detaylı bilgi https://www.tobb.org.tr/UlkeRehberi/Sayfalar/cin.php link adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunulur.