ÖZEL MAVİŞEHİR OKULLARI İLE İNDİRİM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

01-06-2021 14:57

Değerli Üyemiz,

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Tuna, Özel Mavişehir Okulları Kurucu Temsilcisi Hasan Doğan Özen ile odamız üye ve çalışanlarını kapsayan indirim sözleşmesi imzaladı.

Yapılan İndirim Sözleşmesi şartları aşağıdaki gibidir;

·         İndirim 2021/2022 Eğitim ve Öğretim Yılını Kapsar.

·         Okulun her kademesinde geçerlidir. (Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi)

·         Ticaret odasında çalışanlar ve Ticaret odasına kayıtlı üyeler ile birinci derece yakınlarının okul çağındaki, her yaş gurubu için okul tarafından belirlenen özel indirim uygulanır.

·         Artışlar Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim kurumları yönetmeliğinde belirlenen ölçütlere göre TEFE+TÜF£/2+0,5 oranında yapılacaktır.

İNDİRİM ORANLARI;

·         Ana sınıfı, İlkokul, ortaokulda eğitim öğretim sürecinde yemek ücretsizdir.

·         Lise öğrencilerinde yemek isteğe bağlı ve ücretlidir.

·         İndirimler okulların eğitim süresince geçerlidir.

Bilgilerinize sunulur.