MENEMEN UĞUR OKULLARI İLE İNDİRİM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

11-06-2021 14:49

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Uğur Okulları Menemen Kampüsü Müdürü Güneş Toprak ve Kurumsal İletişim Müdürü Dilan Kılıç ile odamız üyesi ve birinci derece yakınlarını kapsayan indirim sözleşmesi imzaladı.

Menemen Ticaret Odası ve Uğur Okulları Menemen Kampüsü ile gerçekleştirilen Eğitim Sözleşmesi’ne istinaden oran ve koşullar aşağıda belirtilmiştir.

·         Odamız üyesi ve birinci derece yakınlarını kapsayan yeni kayıtlar için 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemlerine ait Milli Eğitim Mevzuatı çerçevesinde güncel kayıt ücretleri üzerinden %10 eğitim indirimi yapılacaktır. Bahse konu indirim sadece eğitim ücreti üzerinden hesaplanacak olup; eğitim ücreti haricinde ki kitap, kıyafet, yemek, servis, genel gider vb kalemlerini kapsamamaktadır.

·         İndirim sadece Uğur Okullarının Menemen Kampüsünde ve tüm kademelerinde (okul öncesi, ilkokul), ortaokul geçerli olacaktır.

·         İndirim sadece Uğur Okulları Menemen Kampüsüne ilk defa yapılacak kayıtlar (YENİ KAYIT) için geçerlidir.

·         İndirim, ortaokul ve lise kademesinde verilen başarı bursu ile birleştirilemez; ödeme şekline göre indirim (nakit, kredi kartı), erken kayıt indirimi ve kardeş indirimi ile birleştirilebilir. Toplam indirim %50’yi geçemez.

·         Öğrencinin UKS veya UBS’den %50 ve üzeri bursu varsa, kurumsal indirim uygulanmaz.

·         Kurumsal indirimle yapılan kayıt ücreti en düşük dip rakama eşit olabilir.

·         İndirim üyenin birinci derece yakınları için geçerlidir.

·         Kayıt esnasında Odamız Üyesi olduğuna ilişkin belgeyi (Faaliyet Belgesi veya Oda Kayıt Belgesi) Uğur Okullarına ibraz edecektir.