3. MENEMEN TARIM FUARI HAK.

20-12-2018 12:08

MENEMEN TİCARET ODASI

17-20 OCAK 2019 TARİHLERİ ARASINDA MENEMENDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK FUARA YÖNELİK DESTEK TALİMATLARI

Şartlar;

1-      Ödemeler fuarın resmi bitiş tarihinden 15 gün sonra gerçekleştirilecektir.

2-      Destek Taleplerinden faydalanmak için Menemen Ticaret Odasına şahsen en geç 30/12/2019 tarihine kadar ön talep için başvuru yapılması gerekmektedir.

3-      Destek talep edecek Menemen Ticaret Odası Üyesinin 2018 yılı ve öncesi munzam ve yıllık aidat borcu bulunmaması gerekmektedir.

İstenen evraklar;

1-        Destek Talep Dilekçesi (Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına ithafen yazılacaktır) (Odadan temin edilebilir) (Şirket yetkilisinin ıslak imzası ve kaşesi ile başvurulacaktır)

2-        Elit Fuarcılık ile Şirket arasında yapılan Stant Kiralama Sözleşme (Fotokopi kabul edilecektir)

3-        Elit Fuarcılığın hesabına stant için yapılan ödeme makbuzu (Destek talep edilen şirket adına ödemenin yapılmış olması gerekmektedir).

4-        Stantın kurulmasının ardından çekilecek stant fotoğrafı (Mail ortamında gönderilmesi rica olunur. Gönderilecek mail adresi : [email protected] )

Destek Miktarı:

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nun 28/08/2018 Tarih ve 07 Sayılı kararına göre odamız üyelerine verilecek stant desteği;

Stant alanı maksimum 45 m2 ‘ye kadar olmak kaydıyla, metrekare fiyatı maksimum 120 TL olan stantlarda kdv hariç kiralanan stantların metrekaresi üzerinden 1/3’ü (3te 1) oranında tüm üyelerimizi kapsayacak şekilde destek verilmesine karar verilmiştir.

ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

MENEMEN TİCARET ODASI