KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı

24-07-2020 17:30

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda,

Ülkemizin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, KOBİ'lerin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin artırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla KOSGEB tarafından KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programının yürürlüğe konulmuş olduğu bildirilmektedir.

Program kapsamında;

·         2020 – 1 Proje Teklif Çağrısı: “İmalat sanayi sektöründe dijitalleşme sürecine katkı sağlayabilecek yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’lerin desteklenmesi”

·         2020 – 2 Proje Teklif Çağrısı: “İmalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerin üretim ve ilişkili iş süreçlerinde dijital teknolojilerden yararlanma düzeyinin arttırılması”

teklif çağrılarının yayınlandığı belirtilmektedir.

Proje Teklif Çağrısı kapsamında işletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL’ye kadar geri ödemeli (teminat veya KGF kefaleti karşılığı) olmak üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek verilecektir.

Son başvuru tarihi 17 Eylül 2020 olup; konuya ilişkin detaylı bilgi için Tıklayınız

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,