ODAMIZ HALK BANKASIYLA PARAF KREDİ KARTI TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMAN PROTOKOLÜ İMZALANDI

06-01-2021 16:22

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Halkbankası Genel Müdürü Osman Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması" Lansmanının ardından Odamız ve Halkbankası Menemen Şubesi arasında protokol imzalandı.

“Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü” Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Süsoy ve Halk Bankası Menemen Şube Müdürü Harun Pürmüs tarafından imzalandı.

İmzalanan protokol ile üyelerimize tahsilat garantisi ve alıcıya 18 aya kadar vadeli ödeme esnekliği sağlanacak. Protokol ile ayrıca Mal ve hizmet alımlarında 540 güne varan taksit, vade veya esnek vade imkanının yanı sıra kredi, çek, senet, teminat mektubu yerine Paraf Ticari Kredi Kartları ile kolay ve uygun maliyetli ticaret imkanı sağlanacak ve nakit taşıma riski gibi operasyonel risklerde ortadan kalkmış olacak.

Tüm üyelerimiz, Halk Bankası tarafından ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dahilinde hem satıcı hem de alıcı olarak bu sistemden yararlanabilecektir.